Immochan face concurență NEPI și Oasis la Satu Mare: ridică un mall

Compania Immochan a cumpărat șapte hectare de teren în Satu Mare, pe care a plătit 1,5 milioane de euro, și intenționează să construiască un centru comercial și să ridice un cartier rezidenția. Este al treilea mall ce se va construi în municipiul din nordul țării, după cele ale NEPI și Oasis.

“Am cumpărat joi (nr. – 2 noiembrie) un teren de şapte hectare la Satu Mare cu 1,5 milioane de euro, lipite de centrul comercial, unde vom face două lucruri: vom face o extensie a centrului comercial, de 10.000 mp, şi asta ne ocupă cam 2 ha, iar pe restul de cinci hectare vom face un cartier rezidenţial”, a declarat Tatian Diaconu, directorul general al Immochan Romania citat de economica.net. Suprafața achiziționată este poziționată în vecinătatea actualului supermarket Auchan.

“Ne propunem să depunem şi să obţinem autorizaţia de construcţie până prin luna martie şi ne-am propus, într-o situaţie ideală, să deschidem extinderea până la sfârşitul lui 2018”, mai spune Diaconu.

Cei de la Immochan vor să dezvolte și un ansamblu rezidenţial în Satu Mare, care va fi finalizat în 2019-2020. Immochan este parte din Grupul Auchan.