Stadionul CFR Cluj va fi extins și consolidat

Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, pe care se va disputa meciul România-Turcia, îşi va mări capacitatea în viitorul apropiat, conform www.cjsport.ro.

Peluza a doua existentă acum pe schele, deasupra celei de beton, va fi consolidată, ba mai mult urmează să fie construită o peluză şi în spatele celeilalte porţi, un proiect de care s-a vorbit prima dată în urmă cu mai mulţi ani.

Bogdan Mara, managerul sportiv al CFR Cluj, susține că anul viitor se doreşte demararea lucrărilor atât pentru consolidarea peluzei închise în acest moment, cât şi pentru construirea celei dinspre stradă. „Se lucrează acum la tot felul de proiecte cu firma care a creat stadionul. Vom consolida peluza în care avem acum restricţii şi încercăm de anul viitor să mai facem o peluză şi în partea cealaltă. Acolo vom ridica peluza imediat de după gardul din spatele terenului şi poate chiar să intrăm şi un pic în şosea”, a spus Mara, la Digisport.

Capacitatea actuală a stadionului din Gruia este de 23.500 de locuri, peluza a doua, în care intrau 4.100 de spectatori, fiind închisă în urmă cu trei ani din motive de securitate, venite, în primul rând, dinspre UEFA.