Mărgescu: Faza 2 The Bridge, gata în aprilie 2019. Tehnic putem în 2018 dar nu construim fără… chiriaşi

Cu Edit Structural ca proiectant de rezistenţă, MC General Construct proiectant instalaţii, Alusystem executant faţadă şi Epstein pe arhitectură, toate sub patronajul antreprenorului general Bog’Art, s-a început în această vară şi faza a II-a a proiectului office The Bridge din zona staţiei de metrou Grozăveşti.

Echipa adunată de Bog’Art pentru această a II-a fază e cam aceeaşi ca la prima fază, a cărei finalizare a avut loc de curând, fiind acum ocupată integral.

De altfel, ieri seară a avut loc şi evenimentul de lansare a primei faze (foto mai jos).

Revenind la faza 2, şantierul este încă la stadiul de lucrări la subteran. “Ne dorim să finalizăm faza a II-a cel târziu în aprilie 2019”, a declarat Geo Mărgescu (foto mai jos), fondator și CEO al Forte Partners, dezvoltatorul proiectului.

Întrebat de revista Constructiv de ce nu se livrează faza 2 mai devreme, Geo Mărgescu a răspuns: “Tehnic am putea să o livrăm chiar şi în octombrie 2018 dar nu ne grăbim să construim înainte de a ne asigura contracte de pre-închiriere”.

Alte construcţii şi proiecte Forte Partners

Dezvoltatorul mai pregătește un proiect de birouri în centrul Capitalei, lângă Palatul Telefoanelor. În prezent, cu acest proiect Forte Partners este în stadiu de elaborare Plan Urbanistic Zonal pentru terenul de 1.700 de metri pătrați situat între strada Ion Câmpineanu și strada Matei Millo, cumpărat lunile trecute de la Telekom.

Caracteristicile terenului permit o dezvoltare de până la 9.000 mp de spații de birouri și arealuri destinate echipelor de angajați ai viitorilor chiriași.

Pe lângă proiectele de birouri, Forte Partners mai are în dezvoltare și ansamblul rezidențial Aviației Park, din cartierul Aviației din nordul Bucureștiului. Acesta ar urma să cuprindă 352 de apartamente în două faze. Construcția primei faze, cu 176 de apartamente în două blocuri, a debutat în această vară și urmează să fie gata în ianuarie 2019.

Întrebat de alte potenţiale proiecte, directorul citat a precizat că deţine prin Forte Partners terenuri în mai multe zone ale Capitalei, terenuri pe care în viitor ar putea dezvolta şi alte proiecte.