Iulius și Atterbury Europe au început construcția zonei de retail din Openville Timișoara

Grupul Iulius, controlat de Iulian Dascălu, și Atterbury Europe au început în luna decembrie a anului trectut construcţia la partea de retail din proiectul Openville din Timişoara şi vor demara în curând lucrările la cel de-al patrulea imobil de birouri. „Prima etapă de dezvoltare a ansamblului, care integrează actualul Iulius Mall Timişoara, va fi finalizată în trimestrul patru al acestui an şi va include 47.000 de metri pătraţi adiţionali de retail, 100.000 de metri pătraţi de birouri clasa A, un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto şi peste 1.500 de noi locuri de parcare”, spun reprezentanţii Iulius.

Zonele de retail suplimentare vor fi amenajate atât într-o extensie a Iulius Mall Timişoara, cât şi la parterul clădirilor de birouri şi în zona parcului pe care dezvoltatorul vrea să-l creeze.

Până acum, în ansamblul Openville au fost finalizaţi 31.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri, în clădirile UBC 1 şi UBC 2, iar alţi 19.000 de metri pătraţi se află în construcţie şi vor fi livraţi anul acesta, în clădirea UBC 3.

Openville din Timişoara este o investiţie realizată în comun de Iulius şi Atterbury Europe, care atrage 220 de milioane de euro. Ansamblul va avea 118.000 de metri pătraţi închiriabili de spaţii comerciale, în care vor funcţiona peste 100 de magazine noi, predominant din sectoarele modă şi food.