Investitorul Cristian Oprea ridică 40 de case în cartierul Unirii din Târgu-Mureș

Investitorul târgumureșean Cristian Oprea dezvoltă un proiect rezidențial de 40 de case pe două niveluri în cartierul Unirii din Târgu-Mureș, scrie www.zi-de-zi.ro. AMA Residence este amplasat în cartierul Unirii, într-o zonă foarte bună, ferită de aglomerație, dar totuși cu acces facil la drumul principal. Complexul se află la doar câteva sute de metri de podul care leagă cartierul Unirii de strada Călărașilor.

Cristian Oprea este ajutat de o echipă de arhitecţi formată din Eugen Glăja, Cristian Glăja, Sergiu Fărcășan de la SC Domus SRL.

AMA Residence cuprinde 40 de case tip cuplate (alăturate), cu curți și grădini dinstincte. Poziționarea, prețul bun al imobilelor și încrederea în dezvoltator au generat un interes atât de mare încât toate locuințele au fost vândute înainte de începerea lucrărilor. Între timp, investitorul și-a respectat promisiunile, astfel încât lucrările sunt aproape de finalizare.

”Imobilele, construite pe două niveluri, sunt alcătuite din living, bucătărie, loc de servit masa, trei dormitoare, două băi și un spațiu de depozitare. Casa, curtea și o mică grădină în spatele locuinței însumează 250 de metri pătraţi. În fața caselor sunt prevăzute parcări individuale gen carport. Referitor la imobile, aș mai spune că investitorul a reușit să ofere într-un cost foarte bun un alt gen de case decât cele cunoscute, construite din materiale de calitate, fără nicio abatere sau concesie în ceea ce privește proiectarea și execuția. Ne-am străduit să ducem la nivelul maxim posibil confortul locatarilor”, a declarat Cristian Glăja, reprezentantul Domus SRL, citat de publicația amintită.

Complexul a fost proiectat cu locuri de joacă, ferite de partea carosabilă, suficiente spații de parcare și depozit pentru cărucioare, pentru un grad ridicat de confort.