Romur construiește un bloc panoramic la Târgu-Mureș

Cosmin Pop, administratorul Romur SA Târgu-Mureş, a anunțat în cadrul unui interviu acordat publicaţiei economice „Transilvania Business” că în următorii trei ani va finaliza, în apropiere de râul Mureş, un bloc panoramic, de 200-300 de apartamente. Conform acestuia, „va fi cel mai frumos proiect rezidenţial care a existat vreodată în Târgu-Mureş.”

„Pot să spun că unul (proiect – n.r.) va fi pe malul Mureşului. Vreau să cred că lucrez la cel mai frumos proiect rezidenţial care a existat vreodată în Târgu-Mureş şi care are o perspectivă ca durată de trei ani. Proiectul va fi realizat pe o bucată extrem de generoasă de teren, de 3,5 hectare. În prima linie, pe malul râului Mureș, încerc să fac un bloc panoramic nu cu multe apartamente, vor fi undeva la 200-300 de apartamente. Vreau să fie ceva extrem de aerisit şi poate şi o zonă comercială”, a declarat dezvoltatorul imobiliar.

Viitorul bloc panoramic se va asemăna cu blocul panoramic aflat în Parcul Babeş din Cluj Napoca.

„Va fi un bloc panoramic cum e cel de la Cluj, construit în Parcul Babeş. Ca în zonele de rivieră, pentru că de acolo m-am inspirat. Va fi cel mai frumos proiect rezidenţial din Târgu-Mureş. Vreau să îl fac foarte aerisit, cu două locuri de parcare pentru fiecare apartament. Blocul va avea probabil zece etaje, iar din fiecare cameră de zi se va vedea râul Mureș”, a mai spus Cosmin Pop, citat de www.zi-de-zi.ro.