NEPI Rockcastle a anunțat când începe construcția mall-ului din Satu Mare

NEPI Rockcastle a anunțat că lucrările de construcție a mall-ului din Satu Mare vor începe în luna martie (în circa două săptămâni) și se preconizează să fie gata până la sfârșitul acestui an, scrie PresaSM.

”NEPI Rockcastle a primit autorizațiile necesare pentru dezvoltarea unui magazin mall de 28.700 de metri pătrați în Satu Mare. Orașul are o populație de 123.000 de locuitori, iar 288.000 de locuitori se află la 45 de minute de mers cu mașina. Chiriașii includ: Carrefour, cu un hypermarket de 10.000 m2 și retailerii de modă cheie. Construcția va începe în luna următoare, iar deschiderea obiectivelor de gestionare până la sfârșitul anului 2018”, este anunțul NEPI.

Reprezentanții celor de la New Europe Propety Investments Rockcastle au declarat în exclusivitate pentru PresaSM că deja sunt în organizare de șantier. Concret, se pregătește efectiv începerea lucrărilor de construcție! În următoarea perioadă se vor aduce utilaje și muncitori, respectiv se va începe lucrarea propriu-zisă.

”Am obținut autorizația din data de 6 decembrie 2017. Acum suntem în organizare de șantier”, au declarat reprezentanții NEPI Rockcastle pentru PresaSM.