Red Bull România își stabilește biroul în Unirii View

Red Bull România a închiriat 600 de metri pătrați de birouri în Unirii View și își va stabili astfel biroul local în cea mai înaltă clădire modernă de birouri din centrul Bucureștiului.
Unirii View este amplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu, la doar cinci minute de Piața Unirii, și va avea 19 etaje, incluzând parterul, 17 etaje destinate spațiilor de birouri și un ultim etaj cu rol tehnic, la care se vor adăuga o parcare subterană generoasă împărțită pe trei niveluri.

Procesul de construire al proiectului, programat spre finalizare în vara lui 2018, avansează rapid, în acest moment realizându-se lucrări la etajul 14. Proiectul va avea o suprafață închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătrați și va fi cea mai vizibilă clădire din centrul Bucureștiului, cu o înălțime care va atinge 73 de metri.

”Unirii View și zona centrală din București continuă să atragă sedii centrale de companii, un fapt normal dacă luăm în considerare nevoile companiilor care doresc o vizibilitate excelentă și conexiuni excelente pentru angajații lor și vom vedea în viitorul apropiat că tot mai multe companii vor lua aceeași decizie”, afirmă Andreea Paun, managing partner al companiei de consultanță imobiliară Griffes, responsabilă de strategia de închiriere și managementul comercial al proiectului.

Red Bull a fost asistată în tranzacție de către compania de consultanță imobiliară Avision Young. ”Suntem fericiți că ne mutăm într-o ‚casă nouă’, modernă și în apropierea tuturor facilităților de care au nevoie angajații noștri”, afirmă Marius Grigore, general manager Red Bull România.

Aproximativ 25% din suprafața clădirii (4.000 de metri pătrați) a fost închiriată de către furnizorul de soluții și servicii software NTT Data Romania, care își va muta din 2018 sediul central din București în zona Unirii, aceasta fiind prima companie de mari dimensiuni din domeniul IT&C care alege să închirieze birouri într-o zonă centrală din București.

Proiectul este una dintre clădirile din București cu cel mai eficient etaj, având o lățime de 12 metri între fațadă și nucleul clădirii, fără stâlpi sau alte elemente de structură.
Unirii View este de asemenea primul proiect imobiliar din România care a aplicat și obținut pre-certificarea verde BREEAM, cu calificativul Excellent, după standardele cele mai recente, emise în 2016.

Unirii View este dezvoltat de către investitorul de origine belgiană Yves Weerts, în urma unei investiții de aproximativ 33 de milioane de euro. Acesta a derulat mai multe investiții pe piața imobiliară din România, precum dezvoltarea și vânzarea Deva Logistics Park către fondul de investiții CTP.

Echipa din spatele Unirii View este completată de Westfourth Architecture, care în cooperare cu DMA Architecture & Interior Design aduc viziunea arhitecturală și gestionează partea de design, și Speedwell Real Estate Development, prin Didier Balcaen, care coordonează întregul proces de dezvoltare, precum și project managementul clădirii.