Daramis investește 12 milioane de euro în proiectul Vita Bella

Grupul de origine cehă Daramis a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că va finaliza în decursul acestei veri o investiție de 12 milioane de euro în proiectul Vita Bella, poziționat în zona Pipera.

Compania a achiziționat la sfârșitul anului 2017 un proiect rezidențial și a demarat un proces de investiții în remodernizarea proprietății, oferind la vânzare un stoc de 183 de apartamente într-un proiect de re-dezvoltare imobiliară. ”Am analizat cu atenție piața imobiliară locală înainte de a lua decizia de a investi aici. Am ajuns la concluzia că Bucureștiul duce în continuare lipsă de un stoc calitativ rezidențial și am decis să investim într-un proiect de re-dezvoltare imobiliară, care pune pe piață apartamente generoase într-o zonă dinamică a Bucureștiului”, a declarat Martin Vachek, Managing Director, Daramis.

Vita Bella Residence este localizat lângă Școala Americană, la 7 km de Promenada Mall și hub-ul de birouri din această zonă. Proiectul are un mix de studio-uri (39-59 mp), apartamente cu 2 camere (60-99 mp), apartamente cu trei camere (73-133 mp), apartamente tip duplex (145 – 196 mp) și apartamente tip penthouse (151 – 174 mp), cu terase generoase, disponibile la prețuri competitive.

”Am început procesul de vânzare în martie și am vândut până acum 30% din unități. Clienții noștri sunt familii în căutarea unui cămin mai spațios, precum și investitori privați care achiziționează cu scopul închirierii pentru un randament anual de aproximativ 5-6%”, a declarat Ariel Bouskila, Country Manager, Daramis România.