Impuls Decor construiește un complex de case la Livezeni, județul Mureș

Impuls Decor construiește un complex de case spațioase, pe un nivel, la ieșirea din Livezeni spre Ivănești, județul Mureș. Casele vor fi gata în acest an, scrie Zi de Zi.

Situate într-o zonă liniștită, cu mult spațiu verde și aer curat, casele vor fi construite pe un singur nivel, pe o suprafață de 134 mp. Proiectul imobilului prevede 3 dormitoare, living, bucătărie, două băi, o cămară și un spațiu de depozitare. Suprafața totală a fiecărei parcele va fi de 500 mp. Casele vor fi semifinisate, urmând ca locatarii să își aleagă finisajele după propriul gust. Centrala termică și caloriferele, inclusiv montajul lor, intră în pachetul oferit de constructor.

”Izolația imobilului va fi făcută cu polistiren Dalmatina cu grosime de 10 cm, tâmplăria va fi Salamander cu geam termoizolant, pachet de 40 mm, triplex (produsă de firma mureșeană Ferestre Partner), care asigură un coeficient de transfer termic și fonic foarte avantajos. Tencuiala decorativă este, de asemenea, de bună calitate, fiind produsă de Caparol, iar acoperișul cu țiglă Creaton oferă garanția durabilității și aspectului plăcut”, a declarat administratorul Impuls Decor, Gheorghe Moldovan, citat de publicația amintită. Prețurile caselor construite de Impuls Decor încep de la 79.000 de euro, cu TVA inclus.