Neo Mamaia ridică un bloc de cinci etaje pe plajă

Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a emis acord de mediu pentru proiectul „Construire ansamblu rezidenţial D+P+4-5e, apartamente de vacanţă cu alimentaţie publică (demisol – garaje, parter – alimentaţie publică şi garaje, etaje 1-5 – apartamente de vacanţă)“, scrie Ziua Constanța

Investiţia va fi realizată de Neo Mamaia SRL în staţiunea Mamaia, zona Mamaia Nord, careul C2, lot 19.

Terenul pe care se va realiza imobilul are următoarele vecinătăţi: la nord – teren domeniul public/privat de interes local, la sud – teren domeniul public/privat de interes local, la est – plajă Marea Neagă (102 metri până la firul apei), la vest – aleea Lamia.

Terenul are o suprafaţă de 2.348 mp. Este proprietatea societăţii Neo Mamaia SRL, preluată de la Trans Expedition Feroviar SRL, conform contractului de schimb autentificat sub numărul 42369/03.04.2108, potrivit extrasului de carte funciară nr. 244984 din 2016.

Neo Mamaia SRL este controlată de Neo Properties Development SA, cu 99,98% din capitalul social, şi Octavian Avramoiu, cu 0,02% din capitalul social. Alexandra-Andreea Dinu şi Octavian Avramoiu sunt administratorii firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.