Goldbach Design & Build construiește un magazin Kaufland în Mamaia Nord

Societatea Goldbach Design & Build primește undă verde pentru a construi un hypermarket Kaufland pe strada Hanului nr. 1 din Mamaia Nord, orașul Năvodari. După depunerea unui memoriu de prezentare în luna februarie, recent a primit aprobarea de mediu pentru această investiție.

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța anunță că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului pentru acest proiect. Amplasamentul va găzdui centrul comercial cu o suprafață construită de 5.128,03 mp și un regim de înălțime parter cu etaj parțial.

Proiectul, care va beneficia de o serie de facilități precum post trafo, bazin rezervă incendiu și parcări, este planificat într-o zonă de impact cu risc, având la distanță de 6.580 m de Rompetrol Rafinare SA. Conceptul complexului comercial propus include o varietate de zone, de la sala de vânzare la dependințe administrative.

Goldbach Design & Build, compania responsabilă cu implementarea proiectului, a raportat o cifră de afaceri de 7.098.130 de lei pentru anul 2022. Cu o echipă formată din 20 de angajați, firma demonstrează un angajament puternic față de calitate și inovație în construcții.