Probleme la stadionul din Târgu Jiu

Stadionul din Târgu Jiu, ridicat de ConA din Sibiu, riscă să nu fie inaugurat în acest an, așa cum era prevăzut, pentru că lipsesc 5 milioane de euro, scrie Turnul Sfatului. “Timp ar mai fi, dar, ţinând cont că lucrările presupun cel puţin două luni de execuţie, suntem la limită. Sperăm că după această rectificare care se va face la nivel naţional să primim şi aceste sume. Eu sunt extrem de dezamăgit pentru că promisiunile sunt multe”, a declarat Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, conform TV Telekom Sport.

Noul stadion Târgu Jiu îl înlocuiește pe cel vechi, și va îndeplini cerințele nivelului 4 UEFA, nivel care asigură condiții mai mult decât suficiente pentru desfășurarea de meciuri din competițiile naționale, susține ConaA pe pagina sa web. Pe lângă cele 2 tribune și 2 peluze, în cadrul proiectului se vor realiza un corp administrativ și un hotel destinat cazării sportivilor, ambele cu regim de înălțime P+4E, și o parcare subterană pentru 150 autoturisme.

Stadionul va avea o capacitat de 12.500 de locuri. Data inițială la care urma să fie dat în folosință este octombrie 2018.