Colliers International consiliază AdsWizz în relocarea biroului la SkyTower

Compania de consultanță imobiliară Colliers International a consiliat AdsWizz, o societate specializată în tehnologie de publicitate digitală audio, în relocarea biroului la etajul 35 al SkyTower, cea mai înaltă clădire de birouri din România, amplasată în zona Floreasca – Barbu Văcărescu, în imediata apropiere a stației de metrou Aurel Vlaicu.

AdsWizz se va muta în luna octombrie în SkyTower, unde va ocupa o suprafață de 1.300 de metri pătrați, cu posibilitate de extindere. Tranzacția de închiriere a fost consiliata de Daniela Popescu, Associate Director și Alexandru Orzea, Senior Associate în cadrul departamentului de birouri al Colliers International.

„În ultimele luni echipa a crescut semnificativ, creștere care se va accelera spre finalul anului și în 2019. Mutarea în SkyTower vine ca o necesitate dar în același timp ca un eveniment care îi bucură pe angajații noștri. În SkyTower vom beneficia de o infrastructură mai modernă care ne va ajuta să ne desfășurăm activitatea eficient, cât şi de un nivel sporit de confort pentru echipa noastră. Suntem încântaţi că noul sediu al AdsWizz va fi într-una din cele mai moderne clădiri de birouri din Capitală. De asemenea suntem mulţumiţi că am reușit să rămânem tot în zona Promenada – Aurel Vlaicu, pentru a asigura angajaților noștri un acces cât mai facil la noile birouri”, a declarat Anamaria Lepădatu, HR Manager AdsWizz EMEA.

În prezent, AdsWizz are aproximativ 160 de angajaţi la nivel global, sediul principal fiind în San Mateo, SUA. Cea mai mare parte dintre angajaţi se află în centrul de Engineering din Bucureşti, unde lucrează peste120 de persoane în echipele de Engineering, Product si Operations, precum și HR și Financiar. Compania mai are birouri în New York, Londra, Paris, Berlin, Bruxelles și Tokyo.

În urmă cu câteva luni se anunța achiziționarea AdsWizz, Google-ul Advertisingului Audio, de către gigantul american de streaming Pandora Media Inc. pentru suma de 145 Milioane de dolari. În urma acestei tranzacții cât și a creșterii pieței de digital audio advertising, AdsWizz are în vedere creșteri semnificative ale numărului de angajați.

„Discutăm tot mai des cu companii de dimensiuni medii, în special din industria IT&C sau domenii conexe, care au planuri de creștere accelerată pentru următorii trei – cinci ani. Aceste creșteri de personal atrag după sine nevoi de real estate complexe, pe care le analizăm împreună cu echipele de HR ale clienților, încă din stadii incipiente. Ne așteptăm ca astfel de tranzacții de 700 – 1.500 de metri pătrați, cu posibilitate de extindere, să devină tot mai frecvente în perioada următoare, în special în clădirile de calitate foarte bună, amplasate în vecinătatea unui centru comercial sau în zone preferate istoric de chiriași”, a declarat Alexandru Orzea, Senior Associate, Office Agency, Colliers International.