Synergy Construction va construi cel mai mare centru medical privat din România

Synergy Construction va construi pentru Enayati Group cel mai mare centru medical privat din România – Revera Medical City, conform unui comunicat al casei de avocatură PeliFilip.

Centrul va fi construit pe o suprafața de 35.000 metri pătrați, în București. Proiectul are în componența sa o unitate premium pentru îngrijire medicală, un centru rezidențial pentru vârstnici și un spital dedicat sferei oncologice și de recuperare (operat de Monza). Investiția totală se ridica la 60 de milioane de euro.

 “Revera Medical City este cel mai mare proiect medical privat dezvoltat în România. Echipa noastră de proiect include specialiști de top, precum PeliFilip, CBRE (project management) sau Vitalis Consulting (dirigenție de șantier). Le mulțumim tuturor pentru contribuția valoroasă la dezvoltarea acestui proiect, aflat abia la început”, a declarat Dan Doroftei, Directorul de Dezvoltare al Revera Medical City.

Echipa PeliFilip care a asistat beneficiarul în acest proiect a fost coordonată de Oana Bădărău (Partner) și le-a implicat pe Mihaela Ispas-Petrescu (Senior Associate) și Ioana Waszkiewicz (Of Counsel).