Urban Invest construiește cel mai înalt proiect imobiliar din Brașov

Dezvoltatorul imobiliar Urban Invest apelează la mâna de lucru din India pentru construcţia ansamblului rezidenţial Urban Plaza din Brașov. Întins pe o suprafaţă de 10 hectare, Urban Plaza va fi cel mai înalt proiect imobiliar din municipiul de la poalele Tâmpei, și va cuprinde aproximativ 2.000 de apartamente, precum şi numeroase facilităţi integrate, scrie Bună Ziua Brașov.

„A fost o misiune dificilă, însă am vrut să avem garanţia calităţii şi în ceea ce priveşte personalul, fiindcă în proiectele pe care le derulăm nu facem rabat de la calitate şi suntem foarte riguroşi. Astfel, am avut ca punct de plecare, în selecţia realizată, o experienţă de minim 10 ani în domeniu şi minim 5 ani de lucru în ţări renumite din punct de vedere imobiliar, precum Emiratele Arabe Unite, în special în Dubai şi Abu-Dhabi. În plus, toţi cei care au fost recrutaţi au dat şi o probă de lucru. Am angajat doar persoane care, până acum, au lucrat la realizarea unor proiecte rezidenţiale importante în lume”, a declarat proprietarul Urban Invest, Ionuţ Angheluş, citat de publicația amintită.

În total, 100 de indieni vor veni din luna martie la Braşov pentru a lucra la noul proiect dezvoltat de către Urban Invest, proiect ce presupune construcţia a 2.000 de locuinţe, dar şi a unor spaţii de birouri şi a unei zone comerciale cu supermarket, restaurante, bănci, dar şi un centru wellness cu o piscină semiolimpică. Urban Plaza va fi primul ansamblu rezidenţial din Braşov cu toate aceste facilităţi integrate.

Compania imobiliară ar urma să construiască în cadrul noului ansamblu rezidenţial şi cele mai înalte clădiri din Braşov, cu peste 20 de etaje. „Este un proiect la care lucrăm de aproape 2 ani, fiindcă proiectăm în detaliu fiecare secţiune a întregului ansamblu, dar şi a fiecărei locuinţe. Am luat în calcul totul, astfel ca atunci când ajungem la execuţie să fie mai uşor. Vom construi practic un nou cartier, astfel că am prevăzut o serie de spaţii de care orice persoană are nevoie sa fie cat mai aproape de casă. Am rezervat spaţiul necesar inclusiv pentru amenajarea unei grădiniţe de stat şi, de asemenea, pe o suprafaţă de un hectar vom amenaja un parc, care a fost proiectat de către unul dintre cei mai renumiţi arhitecţi italieni, Gianfranco Paghera, cunoscut pentru numeroasele grădini din Dubai, dar nu numai”, a spus Ionuţ Anghelus.