WDP construiește pentru Pirelli o hală de 60.000 mp la Slatina

Dezvoltatorul belgian WDP construiește la Slatina o hală nouă de aproximativ 60.000 m² pentru producătorul de anvelope Pirelli, pentru depozitare. WDP preconizează o investiție de aproximativ 40 de milioane de euro pentru realizarea acestui proiect.

”Noua hală va fi construită chiar lângă locația Pirelli existentă din Slatina, în continuarea acesteia. Investițiile pe care Pirelli le-a făcut în ultimii ani au crescut volumul activităților la această locație, astfel că extinderea a devenit o necesitate. Logistica de intrare și ieșire urmează să fie amplasată în secțiunea nouă, unde se va amenaja și un spațiu pentru activități de producție. Locația Pirelli din Slatina este situată în vestul Bucureștiului, pe autostrada Craiova-Pitești. După finalizarea construcției – preconizată în cursul celui de-al treilea trimestru al anului 2020 – Pirelli va închiria noua clădire logistică pe o perioadă de cincisprezece ani. WDP pornește de la un buget de investiții de aproximativ 40 de milioane de euro, pe baza unui randament aliniat cerințelor pieței”, se arată într-un comunicat de presă.

Construcția acestei hale noi va optimiza cel mai important punct de producție al Pirelli și va asigura viitorul acestei locații”, a declarat Jeroen Biermans, Manager General al WDP în România, citat de Olt-alert.ro.