Central District 4 Elemente a obținut autorizația de construcție

Central District 4 Elemente, cel mai recent proiect al dezvoltatorului Forty Management, a obținut autorizația de construcție și a demarat lucrările de construire. Proiectul, dezvoltat pe un teren de 4.596 mp, cuprinde 1.397 mp de spații comerciale și două blocuri a câte 11 etaje.

Zona rezidențială însumează 192 de apartamente și 231 de locuri de parcare, având un mix de garsoniere, apartamente de 2, 3 și 4 camere și 2 duplex-penthouse, fiecare cu terasă de 165 mp.

Proiectul înregistrează premiere absolute pentru dezvoltările rezidențiale din  România: pista de alergare amenajată pe unul dintre blocuri, barbecue și cinema în aer liber, precum și un concept inovator de transformare a apartamentului în funcție de nevoile familiei (dual key).

„Și în acest proiect rămânem fideli conceptului nostru de Affordable Luxury – oferim o calitate ridicată a locuirii pentru un preț decent. Aceste valori sunt în continuare apreciate de piață, dovadă că am vândut într-o lună 71 de apartamente, inclusiv cele două penthouse-uri” declară Ana Hogea, director de vânzări, Central District 4 Elemente.

În prezent, avem deja semnat un contract de închiriere pentru 50% din suprafața zonei comerciale, cu un retailer internațional, pentru 15 ani, iar pentru restul spațiului suntem în negocieri finale cu clienți din zona serviciilor. Totodată, am semnat și un agreement de vânzare pentru tot spațiul comercial cu un fond de investiții american, fapt ce validează calitatea și inovația proiectului” declară Lucian Azoiței, CEO, Forty Management.