Prima fază din Atria Urban Resort se apropie de finalizare

Prima fază a Atria Urban Resort, proiectul rezidențial care se construiește în zona de nord a Bucureștiului, pe malul lacului Străulești, se apropie de final.

Dezvoltatorul a semnat un parteneriat cu arhitecții și designerii de interior, Omid Ghannadi și Alina Vîlcu în spiritul ansamblului, unui altfel de ‘acasa’. Omid Ghannadi a creat un prim concept pentru un apartament cu trei camere, plecând de la stilul scandinav. ”Dacă în oraș stilurile sunt amestecate fără noimă, vreau ca atunci când ajungi acasă să simți că evadezi, să ai un interior aerisit, care să îți dea acel plus de energie de care ai nevoie pentru a trăi frumos”, spune Omid, adăugând: Designul scandinav este atât de apreciat și de cerut deoarece elimină gustul personal și ridică decența. Designul simplu din obiecte este de o frumusețe ce nu poate fi contestată. Deși poate fi văzut ca puțin impersonal, marele avantaj este că oferă simplitate și confort oricui.”

Bugetul pentru implementarea conceptului propus de Omid este de 13% din valoarea apartamentului, incluzând aici mobila, aparatele electrocasnice și electronice și decorațiuni. Clienții Atria Urban Resort vor beneficia în mod gratuit de concept și pot primi lista cu obiectele de mobilier și furnizorii de unde pot fi achiziționate astfel încât să poată implementa cu ușurință proiectul de amenajare a noii locuințe. În total, dezvoltatorul va oferi concepte pentru amenajarea a șase tipuri de apartamente (trei de două camere și trei de trei camere.

Am dat o atenție deosebită atât conceptului de planificare comunitară a întregului ansamblu cât și celui de peisagistică. Pe măsură ce ne apropiem de livrarea primei faze ne-am dorit să venim cu o soluție de amenajare a apartamentelor fezabilă din punct de vedere buget, funcționalitate și design, care să scutească locuitorii de o muncă în plus. Prin colaborarea cu Omid și Alina cred că oferim un ajutor real clienților Atria de a se bucura de locuința mult visată”, explică Liviu Lepădatu, CEO, Cityring Property, investitor în cadrul proiectului.

Lucrările la prima fază din Atria Urban Resort decurg conform planului, apartamentele din primul bloc urmând să fie livrate către clienți în trimestrul al treilea din acest an. În acest moment 50% din prima fază a fost vândută.