POLICOLOR S.A se mută la AFI TECH PARK

AFI Tech Park 1 anunță un nou chiriaș în campusul său de clădiri de birouri Clasa A. Compania Policolor SA își va reloca birourile pe o suprafață închiriabilă de aproximativ 1,100 mp în AFI Tech Park 1 și va funcționa în noul spațiu începând cu luna septembrie 2021.

AFI TECH PARK 1 este prima fază a campusului de birouri AFI Tech Park Clasa A, dezvoltat de AFI Europe în România și cuprinde 70.000 mp spatii de birouri. Proiectul va cuprinde 3 clădiri de birouri care vor oferi chiriașilor diverse opțiuni de extindere. AFI Tech Park 1 a fost livrat în 2018, oferind 22.000 mp de birouri clasa A, distribuiti eficient pe parter si 8 etaje curente, deservite de 2 niveluri de parcare subterană și  atriumuri moderne, cu balcoane. A doua fază a proiectului este acum în curs de dezvoltare și urmează să fie livrată în T3 2022.

“Ne bucurăm să avem Policolor SA alături de noi, ca si chirias în AFI Tech Park. Această tranzacție dovedește, încă o dată, că suntem responsabili față de chiriașii noștri oferindu-le proiecte de calitate, siguranță și un mediu de lucru modern la cele mai înalte standarde tehnice, precum și posibilitatea de a-și extinde business-urile în cadrul campusului nostru de birouri.

Chiriașii noștri beneficiază de un mediu de lucru sigur datorită noului sistem de purificare a aerului Global Plasma Solution (GPS) instalat în toate proiectele AFI Europe Romania, eficient în protejarea împotriva Covid-19 si a altor viruși, incurajand astfel procesul de reintoarcere la birou a chiriașilor noștri. AFI Tech Park oferă o combinație de caracteristici tehnologice high-end, zone verzi și atriumuri moderne, similar cu toate proiectele AFI, precum și un program unic de loialitate care oferă reduceri și oferte speciale membrilor săi – AFI Club Fidelity și un autobuz dedicat exclusiv chiriasilor care face legatura directa cu statia de metrou Unirii”, a declarat  Emma Toma, Head of Office Division – AFI Europe Romania

POLICOLOR S.A.este o companie românească cunoscută de peste 50 de ani pentru producția de soluții de vopsea pentru diverse segmente de piață: case, domeniul construcțiilor, industria auto, industrie.

Ideea de relocare a birourilor Policolor SA a aparut inca din perioada finalizarii noului nostru complex de productie si depozitare, situate in sectorul 6 al Capitalei, la distanta considerabila de spatiul de birouri din sectorul 3.

Legatura mai buna cu fabrica, timpii de deplasare si legaturile multiple de transport public pentru angajati au constitut argumente la fel de puternice ca si cel al calitatii spatiului de birouri in care departamentele de Sales, Marketing, HR, Administrativ, Financiar isi vor derula activitatea.

Odata cu noile masuri sanitare, compania si-a propus sa identifice acele birouri care sa ofere angajatilor siguranta, confort si conditii si mai bune de lucru in birouri.  AFI Tech Park a intrunit toate aceste conditii si s-a dovedit un partener real, cu o propunere bine adaptata noilor cerinte de munca in echipa.

Cu siguranta si Policolor isi va pune amprenta personala pe spatiile ocupate, iar din septembrie anul acesta birourile noastre vor vorbi aceeasi limba cu cea a produselor noastre: culoare, energie buna si usurinta in folosire” a declarat Irina Mandoiu, CEO Policolor.