Element Industrial anunță un proiect logistic de 35 milioane de euro, la Craiova

Element Industrial anunță dezvoltarea unui parc logistic de 60.000 mp la Craiova, o investiție totală de 35 de milioane de euro Compania va construi proiectul industrial pe un teren de 11 hectare, în apropiere de fabrica Ford și centura de sud a orașului, cu acces direct la E70. Intenția dezvoltatorului este de a livra în trei faze ELI PARK Craiova, un parc logistic de anvergură pentru zona de sud-vest a țării.

Considerăm că zona din jurul orașului Craiova va deveni un hub important de producție și logistică, având în vedere investițiile importante din industria auto, precum și cele în infrastructură”, spune Muler Onofrei, CEO & Co-founder Element Industrial, adăugând: ”Am ales Craiova datorită cererii mari pe care am avut-o pentru spații de clasă A, cu suprafețe între 2.000 -10.000 mp.

 

În prezent se lucrează la actele pentru obținerea autorizației de construcție, compania având în plan să demareze lucrările pentru prima fază în cursul trimestrului patru al acestui an. Similar proiectului din București, noul parc logistic din Craiova va fi construit la standarde internaționale de clasă A, respectiv: o ușă de încărcare/descărcare la fiecare 800 mp de hală, spații generoase de manevră pentru camioane (35 m truck court) și locuri numeroase de parcare.

 

Ca și strategie de business, Element Industrial are în vedere proiecte de 50-60.000 mp în București și orașele secundare și terțiare, unde este cerere de spații de logistică de clasă A.