Șef nou la One United Properties

One United Properties anunță numirea lui Mihai Păduroiu în funcția de CEO al diviziei de birouri, începând cu data de 1 noiembrie 2019.

Mihai Păduroiu are o carieră îndelungată pe piața locală de imobiliare, în unele dintre cele mai mari companii internaționale de consultanță.

Pe parcursul celor 13 ani de activitate în real estate, el a fost implicat în numeroase procese de relocare, atât pentru companiii multinaționale, cât și locale, tranzacționând peste 500.000 mp de birouri în toată această perioadă.

În noul său rol la One United Properties, Mihai Păduroiu va coordona închirierea tuturor proiectelor de birouri: One Tower, One Cotroceni Park, One Verdi Park, One North Gate și One Victoriei Center, precum și consolidarea relației cu chiriașii, în scopul maximizării satisfacției tuturor ocupanților din cadrul dezvoltărilor comerciale sub brandul One.

Mihai deține o diplomă în Relații Economice Internaționale de la Academia de Studii Economice și este membru al RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) din 2016.