Gemini Estate ridică un ansamblu rezidențial pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța

Gemini Estate SRL  de la Primăria Constanţa trei acte de urbanism care vizează realizarea unui ansamblu rezidenţial pe bulevardul I.C. Brătianu nr. 284 din municipiul Constanţa. Mai exact, investitorul va ridica un imobil  P+11 e+12 etaj duplex+etaj tehnic, un bloc P+8e+etaj tehnic şi un bloc P+11e+12 etaj duplex+etaj tehnic, scrie Ziua de Constanța.

Este vorba despre autorizaţia de construire nr. 1755 – Construire ansamblu rezidenţial cu funcţiuni mixte, organizare de şantier obiect A2  – construire imobil P+11e+12 etaj duplex+etaj tehnic, locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter;  autorizaţia de construire nr. 1756 – Construire ansamblu rezidenţial cu funcţiuni mixte, organizare de şantier obiect B1 – Construire imobil P+8e+etaj tehnic, locuinţe colective cu spatii comerciale la parter;
autorizaţia de construire nr. 1757- Construire ansamblu rezidenţial cu funcţiuni mixte, organizare de şantier obiect A1- imobil P+11e+12 etaj duplex+etaj tehnic, locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter.

Terenul studiat este situat în intravilan, în Constanţa, bulevardul I.C. Brătianu nr. 284, şi este proprietate a SC Gemini Estate SRL, conform contractului de vânzare. Suprafaţa construită va fi de 12.364 mp, pe un teren cu o suprafaţă totală de 30.061 mp.

Ansamblul rezidenţial va cuprinde locuinţe colective, la nivelurile superioare 3-7, respectiv 3-12. Nivelul curent va avea în componenţa sa un număr de 8 apartamente şi nodul vertical de circulaţie şi circulaţii orizontale. În cazul clădirilor cu regim de înălţime +12E, nivelurile 11 şi 12 vor cuprinde apartamente de tip duplex. La parter vor fi spaţii comerciale.

Conform legislaţiei în vigoare, complexul necesită un număr de aproximativ 850-900 de locuri de parcare. La parter, se vor amenaja locuri de parcare destinate clienţilor spaţiilor comerciale. La etajul 1 şi etajul 2, se vor amenaja locuri de parcare cu acces limitat, cele destinate locatarilor vor avea sistem individual de blocare a parcajului, iar cele destinate vizitatorilor sau cele destinate clienţilor spaţiilor comerciale vor avea sistem centralizat de plată cu ora, se arată în publicația amintită.