Cristal Houses ridică la Dobroiești 16 case

Dezvoltatorul imobiliar Cristal Houses construieşte, în Dobroeşti, Ilfov, cu intrare din Şoseaua Fundeni, proiectul rezidenţial Cristal in Row, format din 16 case, dintre care 14 case tip înşiruit şi două case tip duplex, scrie Bursa.

„Casele sunt construite într-o zonă rezidenţială unde PUG-ul prevede doar case şi au toate utilităţile, ele aparţinând de Bucureşti. Regimul de înălţime este P+1, fiecare imobil având un living, o bucătărie, trei dormitoare, trei băi şi două locuri de parcare. La parter este bucătăria închisă, cu o suprafaţă de 12,15 mp, un living de 40 mp ,o baie şi un spaţiu de depozitare, iar la etaj sunt cele trei dormitoare şi celelalte două băi, dormitorul matrimonial având dressing şi baie proprie. Casele au sistem de încălzire prin pardoseală cu posibilitatea de reglare a temperaturii în fiecare cameră, iar curtea are zonă de grătar”, a declarat, pentru Bursa, Alexandra Moise, reprezentant al Cristal Houses.

 

Construcţia este finalizată în proporţie de 80%, iar preţurile pornesc de la 130.000 euro, cu TVA de 19% inclus. ”Practic, cea mai ieftină casă pe care am gândit-o, în acest proiect, costă 130.000 euro. Este un imobil de mijloc şi are curtea de cele mai mici dimensiuni (un teren de 120 mp). Preţurile pot ajunge până la 160.000 euro, cu TVA de 19% inclus, cea mai scumpă casă fiind o locuinţă pe colţ, cu un teren de 200 mp. Cu alte cuvinte, toate imobilele din proiect sunt proiectate identic, toate au acelaşi număr de locuri de parcare, iar diferenţa de preţ o face doar terenul, suprafaţa curţii. Suprafeţele sunt standard şi sunt următoarele: 160 mp suprafaţă construită (parter şi etaj) şi suprafaţa utilă este de 65 mp la parter şi 70 mp la etaj. Considerăm că preţul unei case din Cristal in Row concurează cu succes în faţa blocurilor – preţul pe mp construit fiind de 833 euro, iar preţul pe mp util, de 1.000 euro – având în vedere că în preţ sunt incluse şi cele două locuri de parcare (amplasate în faţa fiecărui imobil), dar şi curtea”, a mai spus Moise.