Hagag va moderniza cu 4 milioane de euro Centreville Office din București

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe a cumpărat clădirea de birouri de clasă inferioară Centreville Offices din București pentru nouă milioane de euro și intenționează să investească patru milioane de euro pentru modernizare, scrie Economica.net.

 

Imobilul are o suprafață totală construită de 7.013 de metri pătrați, este localizat chiar în centrul capitalei, la kilometrul zero, și beneficiază de 20 de locuri de parcare.

„Pentru noi, 2019 a fost un an extraordinar: am demarat două proiecte importante și suntem foarte aproape de finalizarea lucrărilor pentru primul nostru proiect de spații de birouri. Am continuat, de asemenea, și activitățile de prospectare a pieței și ne bucurăm să anunțăm această nouă investiție – Tudor Arghezi 21 – care va găzdui un nou proiect Hagag Development Europe”, a precizat Ana-Maria Pop, Chief Operating Officer Hagag Development Europe, citată de Economica.net.

 

Clădirea își va menține destinația inițială și va deservi segmentul de spații de birouri, urmând a intra, începând cu primul trimestru al anului viitor, într-un amplu proces de transformare, necesitând o investiţie de peste patru milioane de euro. „Piața spațiilor de birouri va fi, cu siguranță, un motor puternic al sectorului imobiliar și în anii ce vor urma, iar proprietatea noastră din strada Tudor Arghezi va readuce kilometrul zero al capitalei în atenția companiilor interesate de relocare”, a adăugat Ana-Maria Pop.