Mulberry Development va construi un hotel Radisson Blu în Timișoara

Mulberry Development, companie fondată de omul de afaceri Ovidiu Șandor și dezvoltatorul proiectului ISHO din Timișoara, a obținut autorizația de construcție pentru hotelul Radisson Blu în orașul de pe Bega, scrie Profit.ro. Lucrările de construcție vor demara în zilele următoare.

Noul hotel Radisson Blu va avea 160 de camere și va fi finalizat în 2021. Radisson Hotel Group este una din cele mai mari companii hoteliere din lume, deținând șapte branduri hoteliere diferite și un portofoliu de peste 1.400 de hoteluri în curs de operare sau diverse stadii de dezvoltare în toată lumea. Portofoliul Radisson Hotel Group include Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson și Country Inn & Suites by Radisson. Peste 95.000 de persoane lucrează la nivel global pentru Radisson Hotel Group și în cadrul hotelurilor afiliate, mai scrie Profit.ro.

Noul hotel va crește portfoliul companiei Radisson Hotel Group în România la cinci hoteluri, două în curs de operare, iar trei în dezvoltare.