Clădirea A din Complexul Panduri va fi reabilitată până la sfârșitul lui 2021

Reabilitarea Corpului A Complex Panduri va fi gata la finele anului viitor, a anunțat ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan.

 

Am vorbit cu cei responsabili de reabilitarea acestui complex și am primit asigurări că lucrările vor fi încheiate conform contractului, respectiv până la sfârșitul anului 2021. Am aflat că, în ciuda epidemiei, lucrătorii au continuat să vină pe șantier și, astfel, stadiul proiectului este conform contractului. Am să continuu să fac vizite și la alte șantiere sau obiective, în perioada următoare, pentru că vreau să verific la fața locului proiectele finanțate de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației și să mă asigur personal de stadiul și corectitudinea derulării lucrărilor”, a spus Ștefan.

În cadrul contractului derulat prin CNI, pentru reabilitarea Corpului A Complex Panduri – Universitatea București, vor fi realizate lucrări de arhitectură, amenajarea de noi spații de învățământ pentru Facultatea de Știinte Politice, lucrări de desfaceri și restaurare, respectiv desfacerea elementelor deteriorate și refacerea finisajelor interioare și exterioare, lucrări de consolidare pentru 11 dintre corpurile care alcătuiesc clădirea, lucrări de instalații sanitare, electrice, termo-ventilații.

Lucrările au început pe 18.09.2018. Valoarea investiției este de 84.881.545 lei.