Deceuninck anunță că platforma de profile Elegant este prezentă și în România

Deceuninck a anunțat că platforma de profile ELEGANT este acum prezentă și în România. Conceptele tehnologice unice iCORThermoFibraForthex, design-ul cubist, versatilitatea și modularitatea geometrică fac din acest profil de ferestre și uși un profil modern și performant ușor de încadrat în orice tip de arhitectură.

CEO Deceuninck Grup pentru Europa, Stijn Vermeulen, expune beneficiile unei astfel de platforme pentru producătorii de ferestre: „Suntem mândri și încântați să vă prezentăm soluții la nivel de grup care vor fi disponibile pentru clienții noștri europeni. Cu ELEGANT, am dezvoltat o platformă de produse completă și flexibilă, care permite clienților noștri din întreaga regiune să aleagă, să combine și să creeze cea mai bună soluție pentru piața lor cu o complexitate mai mică. Adăugând tehnologia noastră unică și brevetată ThermoFibra combinată cu Forthex la această platformă, garantăm că cea mai bună soluție de lucru pentru ferestre și uși din industria PVC este, de asemenea, disponibilă cu noul profil Deceuninck ELEGANT. Sunt convins că noua gamă va fi foarte bine primită de clienții noștri”.

Cu noua platformă, Deceuninck introduce și utilizarea unei garnituri centrale pentru performanțe termice și acustice ridicate. Cu un Uf de până la 0.93 W/mpK în varianta standard (Uf până la 0.88 W/mpK în varianta cu Forthex și ThermoFibra), ELEGANT este cel mai performant profil de pe piață în categoria < 82 mm. Datorită înălțimii reduse a ansamblului ramă plus cercevea, de la 112 mm la 109 mm, împreună cu acoperirea redusă a panoului de sticlă, de la 9 mm, oferă o suprafață vitrată maximă. În plus, materialul este în întregime reciclabil. Fibra de sticlă este separată de PVC în fabrica proprie de reciclare din Diksmuide (Belgia), iar ajustările la mașinile necesare pentru producția ferestrelor cu această platformă sunt minime.