Impact investește 500 mii de euro în spațiile verzi de la Luxuria Residence

Impact Developer & Contractor investeşte 500.000 de euro în spaţiile verzi din primul său ansamblu rezidenţial de lux din zona Expoziţiei, Luxuria Residence. Proiectul de peisagistică este realizat de către Iristyle şi presupune amenajarea a 9.650 de mp de spaţii verzi, dintre care 2.500 de mp sunt alocaţi unui parc interior.

Aproximativ 42% din suprafaţa de 22.500 mp a proiectului este dedicată spaţiilor verzi. Conceptul de peisagistică acomodează un parc de 2.500 de mp, precum şi grădini japoneze.

Parcul interior deja finalizat dispune de mobilier urban şi o fântână arteziană, care conferă privilegiul unui spaţiu exclusivist, menit să aducă natura mai aproape de rezidenţi şi să favorizeze relaxarea, socializarea şi formarea unei comunităţi închegate.

„Integrarea zonelor verzi joacă întotdeauna un rol central în dezvoltarea proiectelor noastre rezidenţiale, având o contribuţie esenţială la bunăstarea şi satisfacţia clienţilor noştri. În cadrul ansamblului Luxuria Residence am acordat o importanţă deosebită soluţiilor peisagistice, din dorinţa de a oferi rezidenţilor posibilitatea de a se bucura de natură, într-o zonă a oraşului în plină expansiune şi dezvoltare imobiliară. Luxuria Residence este astfel o împletire între arhitectura în stil modern-minimalist şi confortul unui pachet complex de facilităţi completate de un cadru natural armonios, care va face diferenţa în calitatea vieţii”, a declarat Sorin Apostol, CEO al Impact Developer & Contractor.