La Petroșani se construiește o bază sportivă, lângă stadionul Jiul

Au început măsurătorile topografice la noua bază sportivă de la Petroșani.  Astfel după efectuarea acestora și amplasarea de țăruși, vor putea începe efectiv lucrările de construcție la această nouă și modernă bază sportivă, scrie Replica HD. Investiția totală va depăși 6 milioane de lei.

„Am fost în teren, la Stadionul Jiul, împreună cu topografii care trasează viitorul amplasament al bazei sportive pentru care în urmă cu două săptămâni s-a semnat contractul de lucrări cu CNI. În cel mai scurt timp, constructorul va intra în teren și vor demara lucrările propriu-zise. La  Stadionul Jiul Petroșani va fi amenajată o bază sportivă ce va cuprinde un teren de fotbal cu suprafață artificială, cu 500 de locuri în tribună, dar și instalație de nocturnă, spații administrative și un  mini-teren de baschet, handbal sau alte sporturi”, spune Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Baza sportivă se va construi la stadionul Jiul Petroșani printr-o investiție derulată de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții. În cadrul contractului se va construi un teren de fotbal cu suprafață artificială, cu 500 de locuri în tribună, dar și instalație de nocturnă, cu spații administrative și un  mini-teren de baschet, handbal sau alte sporturi.