Se construiește o sală de sport de 1,6 milioane de euro la Bârsana, Maramureș

Compania Naţională de Investiţii a demarat, prin procedură simplificată, licitația pentru construirea unei săli de sport școlare în comuna maramureșeană Bârsana. Investiția este estimată de peste 6,5 milioane de lei + TVA (6.556.708 lei + TVA – echivalentul a peste 1,6 milioane de euro, cu TVA inclus), investiția de bază (construcția propriu-zisă) fiind estimată la aproape 6,3 milioane de lei + TV, scrie 2mnews.ro.

 

Contractul presupune proiectare (adaptare la amplasament), asistență tehnică, organizare de șantier și execuția propriu-zisă a investiției. Investiția se va realiza la Școala Gimnazială “Mircea Vulcănescu”, pe strada Principală nr. 4.

 

Noua sală de sport va fi construită printr-o finanțare de la bugetul de stat și va avea tribună. Contractul, care va fi atribuit pe criteriul Prețul cel mai scăzut, trebuie finalizat într-un an de la emiterea ordinului de începere (respectiv, o lună și jumătate este alocată pentru proiectare și 10 luni și jumătate pentru execuție), iar constructorul trebuie să garanteze lucrarea timp de 3 ani de la recepție. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 2 martie 2021.