Compania Italia Star împlinește 25 de ani de la înființare

Italia Star Com Due SRL este o companie românească fondată în anul 1996, ce activează în domeniul echipamentelor profesionale pentru construcții. Primii pași în domeniu i-am facut prin importul utilajelor de transport și acces la înălțime, macarale, platforme și lifturi de șantier. Ulterior, la acestea am adaugat stații de betoane silozuri orizontale/verticale și stații pentru procesarea varului.

În scurt timp Italia Star a devenit unul din liderii naționali în domeniul vânzării acestor echipamente, dezvoltând totodată pentru închiriere, cea mai mare flota din Romania pentru platforme (cremalieră și cabluri), lifturi și macarale.

Începând cu anul 2010 am diversificat gama de echipamente, adaugând an de an în portofoliul produselor importate de Italia Star mărci prestigioase din domeniul echipamentelor de construcții. Mica mecanizare, sisteme de pompare, sisteme airless, compresoare, generatoare electrice pentru uz casnic și industrial, turnuri de lumină, excavatoare și încărcătoare frontale, schele, sisteme pentru sprijiniri maluri și cofraje, platforme pe cabluri, tip foarfecă, telescopice, autotractate sau montate pe autoșasiu.

Actual, acoperim o mare parte din cerințele oricărui șantier de construcții sau a întreținerii de clădiri publice și rezidențiale.

În prezent avem peste 350 echipamente dedicate închirierii, pe lângă macarale, platforme și lifturi, se regăsesc în flota de închiriere și mașini de tencuit, generatoare de curent, echipamente pentru tăiere materiale de construcții, echipamente pentru compactare, sprijiniri de maluri și peste 75.000 m² schelă modulară.

VÂNZARE – ÎNCHIRIERE – SERVICE

Acestea sunt domeniile pe care le acoperim pentru a satisface pe deplin necesitățile și cerințele clienților.

Acționăm la nivel național prin intermediul a peste 100 de distribuitori și parteneri service, aceștia beneficiind de spații adecvate pentru expunerea și comercializarea echipamentelor pentru construcții.

Ne susținem distribuitorii prin echipe formate din agenți de vânzări și back office tehnic ce dețin experiența și capacitatea necesară prezentarii corecte a unor soluții viabile.

Totodată coordonam acțiunile partenerilor noștri cu ajutorul propriei echipe de vânzări, ce acționează cu promptitudine și competență la nivel local, atât alături de distribuitori cât și prin prezența direct la sediul clientului sau în șantier.

La nivel regional suntem prezenți în Republica Moldova, Bulgaria și Ungaria cu structură similară celei din Romania. Cei peste 40 distribuitori, companii dedicate pentru închiriere și service beneficiază de aceleași condiții, precum în România, fiind susținuți de echipe locale.

În ultimii ani am abordat cu încredere piețele internaționale, exportând constant în Italia, Portugalia și Spania iar pe lângă acestea având contacte deschise în Columbia, Argentina, Georgia, Tunisia etc.

Privim cu mândrie realizarile din cei peste 25 de ani de activitate și ne propunem continuarea la cel mai înalt nivel al activității, mereu alături de partenerii nostri.

 Prezența în mediul online

De la jumătatea anului 2018 venim în întâmpinarea clienților și a distribuitorilor cu un concept unic în Romania de vânzare și promovare a produselor.

Păstrăm site-ul Italia Star ca portal de referință iar vânzarea o facem prin 6 magazine online proprii, de specialitate împreună cu distribuitorii locali. Oferim clienților posibilitatea de plată și ridicare gratuită a comenzilor din magazinele acestora de pe tot teritoriul României.

Stocurile și preturile sunt actualizate automat. Clientul final beneficiează de aceleași avantaje indiferent de locația acestuia, iar distribuitorul câștigă un client nou.

Distribuție la nivel național și regional

Suntem prezenți în peste 100 de magazine partenere de specialitate în Romania și 40 externe, pe care le susținem, oferind consultanță în vânzări, marketing și service.