Marina Surf va ridica două blocuri de opt etaje în Mamaia Nord

Compania Marina Surf va construi două blocuri de opt etaje și o parcare în Mamaia Nord, scrie Ziua de Constanțaa.

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a anunțat depunerea documentației pentru investiția imobiliară a societății Marina Surf SRL, deținută de Robert Penciu.  Este vorba de investiția „Construire 2 imobile S+P+8E – locuințe colectivesubsol comun parcare și spații comerciale – alimentație publică la parter”, propus a fi amplasat în Năvodari, zona Mamaia Nord, B-dul. Mamaia Nord, județul Constanța.

Terenul pe care vor fi executate lucrările din acest proiect este proprietatea beneficiarului și este în prezent liber de construcții. Are o suprafaţă totală de 15.573 mp, din care 597.50 mp amprentă la sol, iar suprafața desfășurată de 4.780 mp (fără balcoane). Accesul principal la locuințe se va realiza pe latura de sud prin intermediul unui nod de circulație verticală dotat cu scară de evacuare + 2 lifturi, în timp ce accesul la garaje se va face pe latura de nord direct de la nivelul străzii. Clădirea va fi realizată pe structură mixta de cadre beton armat și pereți cu placă dală de beton armat, cu fundații de tip radier general din beton armat, realizat pe o pernă de piatră spartă.

Clădirea se compune dintr-un singur volum de formă dreptunghiulară. Pe verticală, fiecare dintre etaje se repetă asemenea celorlalte. Fațada clădirii este uniformă, cu goluri împușcate, volumul având un balcon perimetral întrerupt doar în dreptul casei scării. Investitorul va înființa 80 de lcouri de parcare. Clădirea va găzdui 55 de unități de cazare (10 garsoniere + 33 apartamente de 2 camere, 10 apartamente de 3 camere și 2 apartamente de 4 camere ).