NEPI Rockastle vrea să construiască un ansamblu rezidențial lângă Vulcan Value Centre

NEPI Rockastle se așteaptă ca aluna viitoare să primească autorizație pentru primul proiect rezidențial al său. Este vorbea despre ridicarea unui ansamblu  cu peste 250 de apartamente lângă centrul comercial Vulcan Value Centre din cartierul bucureștean Rahova.

Proiectul reprezintă un prim calup cu peste 500 de apartamente, parte dintr-un program de extindere a mai multor malluri deținute de investitor în 6 orașe din România.

Conform Profit.ro, terenul pe care a fost construit Vulcan Value Centre, în suprafață de 7,7 hectare, a fost cumpărat cu 23 de milioane de euro de canadianul Michael Topolinski de la omul de afaceri Marian Iancu și a aparținut fostei fabrici Vulcan. NEPI Rockastle a cumpărat terenul de la Topolinski, a construit parcul de retail cu o suprafață de 25.000 de metri pătrați, și a rămas cu circa 18.500 de metri pătrați liberi pe care va construi un ansamblu rezidențial structurat pe două subsoluri și 12 etaje supraterane, conform certificatului de urbanism primit anul trecut.