Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2: ”Programul de reabilitare a fost foarte prost gestionat”

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, susține că programul de reabilitare a blocurilor a fost prost gestionat. Această concluzie a tras-o după ce a vizitat un bloc reabilitat din Bldv. Basarabia.

 

”M-am dus să văd și o recepție de la un bloc reabilitat. Infiltrații, tâmplărie nefuncțională, finisaje proaste – asta am găsit la fața locului.
Am oprit imediat recepția. Am cerut asociației să elaboreze o listă cu toate problemele depistate. Constructorul trebuie să le soluționeze pe toate, pe banii lui. Rapid. Nu se poate să predăm blocul în asemenea hal. Nu pentru asta plătim atâția bani.
Programul de reabilitare a fost foarte prost gestionat. Calitatea lucrărilor lasă de dorit. Recepțiile au rămas restante ani la rândul. Asociațiile ignorate, iar banii plătiți. Stop.
Mă voi asigura că reabilitările vor fi făcute la un nivel decent, chit că asta va însemna să merg personal la fiecare recepție în parte. Nu dăm milioane de lei ca să generăm lucrări pentru firme și probleme pentru asociații”, a spus Mihaiu pe Facebook.