PPF Real Estate prelungește certificarea anti COVID-19 pentru Crystal Tower și Metropolis Center

PPF Real Estate a prelungit certificarea anti COVID-19, emisă de compania globală Dekra pentru Crystal Tower și Metropolis Center, cele doua clădiri de birouri clasa A, situate în centrul zonei principale de business a Bucureștiului.

Certificarea confirmă implementarea celor mai bune practici și recomandări ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și a reglementărilor locale pentru prevenirea infecțiilor cu COVID-19. Inspectorii Dekra au verificat implementarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19 și implementarea măsurilor de prevenție în sectoarele de recepție, servicii tehnice și de mentenanță și curățenie și menaj. De asemenea, certificarea atestă verificarea furnizorilor de bunuri și servicii și a comunicării măsurilor și procedurilor anti Covid-19 implementate de PPF Real Estate personalului angajat și clienților săi.

„Știm că oamenii își doresc în continuare să vină la birou pentru a lucra, a se dezvolta, a fi creativi, a colabora și a se implica, așa că este de datoria noastră să-l facem un mediu cât mai sigur. Obiectivele noastre de siguranță sunt constante și credem că astfel de certificări demonstrează că putem atenua riscurile pentru sănătate în așa fel încât chiriașii și vizitatorii lor să-si poata fructifica orele muncă petrecute împreună, a declarat Mirela Ciovica, Head of Leasing, PPF Real Estate România.

Situată în cartierul central de afaceri al Bucureștiului, Crystal Tower este o clădire de birouri clasa A cu priveliști spectaculoase asupra orașului. Este, de asemenea, singura clădire de afaceri din țară care are propriul heliport privat. Clădirea de birouri are un spațiu total de închiriat de aproximativ 16.000 mp și găzduiește clienți precum Ceetrus România, Editec și Reckitt Benckiser. EPAM Systems, companie globală din domeniul IT, a închiriat recent 1.100 mp în Crystal Tower pentru a-și deschide primul sediu din România. Agenția globală de publicitate și media Havas a închiriat 600 mp în aceeași clădire pentru a-și realoca noul birou din România aici.

Considerată o clădire de referință în București prin arhitectura sa unică și locația centrală, Metropolis Center are 19.000 mp pentru spații de birouri și retail. În prezent, găzduiește în principal chiriași companii multinaționale, cum ar fi Parexel, DLA Piper, Boehringer Ingelheim, Queisser Pharma, Mega Image, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), Tecton și alții.

Parte a Grupului PPF, PPF Real Estate a intrat în România în anul 2016, cu o primă investiție imobiliară pe piața de birouri clasa A, Metropolis Center, urmată în 2018 de achiziția Crystal Tower. PPF Real Estate oferă servicii complete pentru mai mult de 25 de proiecte la nivel global, iar valoarea activelor administrate depășește 2,4 miliarde de euro. Compania își desfășoară activitatea în Republica Cehă, Rusia, Olanda, Germania, Marea Britanie, România și SUA, fiind unul dintre cei mai mari investitori imobiliari ai acestor piețe.