OXYGEN HOME

Daniel Guzu achiziționează o vilă în proiectul Oxygen Home al Alinei Marulis

Antreprenorul român, Daniel Guzu a achiziționat o vilă în cadrul proiectului Oxygen Home dezvoltat de Alina Marulis la marginea pădurii Băneasa, lângă Școala Americană. Bugetul depășește 1 milion de Euro, iar tranzacția este încheiată în sistem de plată integrală.

Mi-a plăcut să ating excelența în tot ceea ce fac, în toate proiectele în care mă implic și așa am ajuns să dezvolt Savana, cel mai important brand de vopsea premium din România. Am văzut în proiectul Oxygen Home un nou standard în ceea ce privește excelența în domeniul luxului rezidențial, ceea ce m-a determinat să achiziționez o vilă în cadrul acestei dezvoltări, explică Daniel Guzu. Omul de afaceri este cunoscut pentru tranzacții precum vânzarea recentă a grupului Duraziv către Saint Gobain sau tranzacția Guzu Chim către fondul Oresa.

Proiectul Oxygen Homes este în curs de certificare la Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (Romanian Green Building Council – RoGBC). În urma pre-evaluării inițiale, reprezentanții RoGBC au confirmat că soluțiile tehnice implementate în cadrul proiectului sunt conforme cu cerințele riguroase ale certificării GREEN Homes, nivelul Excelent.

Oxygen Home este un proiect rezidențial boutique, ce prevede construcția a 12 vile de lux, în mai multe faze până în vara anului 2022, în urma unei investiții de 10 milioane de Euro. Primele trei unități vor fi livrate în această toamnă.