HETA Furniture & More construiește o nouă fabrică lângă București

HETA Furniture & More  anunţă începerea lucrărilor de construcţie pentru noua fabrică de producţie, de lângă Bucureşti, cu o capacitate de 5.000 mp, informează compania într-un comunicat de presă. Folosind tehnologia de ultimă oră, fabrica va produce mobilier personalizat şi este planificat să înceapă operaţiunile la începutul anului 2022.

Construcţia a început în luna mai a acestui an, cu locaţia stabilită în vecinătatea fabricii actuale, lângă Bucureşti.

Potrivit sursei citate, proiectul şi dezvoltarea acestuia reprezintă o investiţie de aproximativ 4 milioane EURO. „Odată cu construcţia fabricii, ne aşteptăm la o dublare a capacităţii noastre de producţie şi o îmbunătăţire semnificativă a eficienţei fabricii, asigurând un control superior şi optimizarea procesului nostru de producţie de mobilier personalizat”, declară reprezentanţi ai companiei.

Avantaj strategic

„Cea mai importantă investiţie pentru THETA reprezintă oamenii noştri. Întrucât ritmul rapid actual de digitalizare şi inteligenţă artificială transformă întreaga industrie de amenajare interioră, achiziţionăm în permanenţă echipamente noi şi le recondiţionăm pe cele existente.

De asemenea, vizualizăm noua fabrică drept un centru de inovaţie care ne oferă avantaje strategice. În viitorul apropiat, planificăm să creăm linii de produse de nişă, cu scopul de a explora gama actuală de produse, a realiza noi progrese în performanţă, precum şi dezvoltarea de produse inovatoare, care să permită companiei flexibilitatea necesară pentru a se adapta rapid la tehnologiile emergente”, afirmă Gelu Florian, COO THETA Furniture & More.

Materiale inteligente, accesorii şi tehnologii

„Considerăm că industria modernă de fabricare a mobilei joacă un rol important în dezvoltarea economică unei ţări. Specialiştii noştri din fabrică lucrează cu materiale moderne, accesorii inovatoare şi utilizează tehnologii de ultimă generaţie pentru a crea mobilier personalizat, tavane inteligente, pardoseli practice, corpuri de iluminat şi multe altele. Parteneriatele cu arhitecţi importanţi din domeniu şi cele exclusive cu producători de materiale de renume mondial pentru produse de mobilier standard, sunt ingredientul conceptelor noastre unice”, adaugă reprezentanţii companiei.

Transport & depozitare

După producţie, piesele de mobilier au nevoie de un spaţiu care, în general, este disproporţionat, mai mare faţă de spaţiul necesar materiilor prime. Prin urmare, transportul şi depozitarea acestora necesită mult efort – mai ales dacă sunt destinate transportului în străinătate. Noua fabrică are o optimizare mai bună a spaţiului şi cuprinde zone precum birou, producţie, prelucrare, zonă de vopsire, zonă de depozitare, cea din urmă fiind bine echipată pentru ambalare şi transport uşor şi rapid a pieselor de mobilier şi conectată cu zona parcului auto propriu”, spun oficialii companiei.

„THETA este sinonim cu inovaţie şi curaj şi suntem un jucător cheie în drumul către un viitor durabil al intregului domeniu de amenajare interioară şi design interior local.

Investiţii precum aceasta susţin crearea de locuri de muncă şi reprezintă angajamentul nostru pe termen lung,” declară Florin Gheorghe, Co-Founder & CEO THETA Furniture & More.