Wetterbest

Protecția împotriva UV, element de bază al acoperișurilor

În ultimii ani, Pământul a început să se încălzească tot mai mult, iar verile au devenit extrem de călduroase, ceea ce afectează și casele noastre. Având în vedere prognozele nu foarte optimisite, este momentul ca fiecare proprietar să investească în materiale de calitate, care rezistă la fenomente meteorologice extreme.

Primul produs care stă în calea soarelui este acoperișul. Acesta are rolul de a proteja locuința și de a rezista în timp. Pentru ca acest lucru să aibă loc, acoperișul are nevoie de un finisaj special, durabil, care să-i ofere calitatea protejării împotriva razelor dăunătoare ale soarelui.

În acest sens, Wetterbest a dezvoltat finisajul pentru acoperiș SUPREM 50 care asigură cea mai mare rezistență la raze ultraviolete, chiar și la altitudini mari sau în zone cu salinitate crescută. Acest tip de finisaj oferă acoperișului cea mai mare rezistență la raze ultraviolete (Ruv4) și cea mai mare rezistență la coroziune (RC5), conform normativelor. În plus, SUPREM50 are un strat de vopsea cu o grosime de 50 de microni, se poate îndoi și monta la temperaturi de până la minus 15 grade Celsius, iar rezistența la zgâriere este superioară în comparație cu protecțiile pe bază de vopsea existente pe piață.

Timpul petrecut în casă este prețios pentru noi, astfel că nu ne dorim să-l pierdem făcând reparații. De aceea, prin acest finisaj, Wetterbest îți oferă garanția culorii de până la 25 de ani și garanție de coroziune, de până la 50 de ani. Mai mult, în realizarea acestui produs s-au utilizat materiale sustenabile, care contribuie la o calitate mai bună a vieții, datorită faptului că nu conțin crom sau alte substanțe periculoase.

Chiar dacă este vorbim de un finisaj atât de specializat, contează și aspectul estetic în alegerea produselor pentru o locuință. Finisajul SUPREM 50 are o notă elegantă și rafinată, diferențiindu-se de celelalte protecții mate prin aspectul texturat.

Aceasta se aplică atât celor 5 profile de țiglă metalică, cât și profilelor Click, minirulourilor și profilelor trapezoidale.

Montatorii „casnici” sau profesioniști au avantajul că, datorită structurii ușor mate, aceasta este proiectată să reziste manipulărilor mecanice și protejează în timpul fabricației și montajului acoperișurilor.

Toate aceste produse se regăsesc în portofoliul de produse Wetterbest, care poate fi consultat la următorul link.