Farul Constanța, investiții de 8 milioane în extinderea bazei de la Ovidiu

Clubul de fotbal Farul Constanța, controlat de Gheorghe Hagi, va investi în următorii ani 8 milioane de euro pentru extinderea bazei de la Ovidiu, conform vicepreședintelui clubului, Tiberiu Curt. .
Avem în construcţie patru clădiri. În ele vor fi noul sediul administrative al clubului, un hotel pentru juniori, o cantină, cafenele, un centru de antrenament, o sală de fitness, un centru medical. Vom mai face un teren sintetic, ar trebui să fie gata în două săptămâni„, a declarat  Tiberiu Curt, la Dobrogea TV.
Oficialul de la Constanța a dezvăluit că în următorii ani baza de la Ovidiu va fi una de nivel european, urmând a se investi 8 milioane de euro pentru extindere și modernizare.
Avem în plan încă opt terenuri, în următorii ani. Este o investiţie de circa 8 milioane de euro. Vrem să facem nu cea mai mare şi cea mai frumoasă bază din România, ci vrem să ne comparăm cu cei din Europa„, a adăugat Tibi Curt.
Farul va păstra baza de la Ovidiu drept cartier general și atunci când echipa va începe să evolueze la Constanța, pe noul stadion. Aceasta va avea 18.000 de locuri și va fi gata, cel mai probabil, în 2024.