Eden Capital Development va investi 25 milioane de euro în Cortina 126

EDEN CAPITAL DEVELOPMENT va investi aproximativ 25 milioane de euro în complexul CORTINA126, localizat pe strada Erou Iancu Nicolae nr 126F, în proximitatea Jolie Ville și Cambridge School of Bucharest, a cărui construcție a început deja și care va cuprinde 172 de apartamente de lux.

La acest moment, proiectul este în faza de execuție a lucrărilor pentru fundație, pe terenul în suprafață de 5.500 metri pătrați.

“Cortina126 este cel mai mic dintre proiectele Cortina, construite sau aflate în dezvoltare (Cortina Residence, Cortina Academy, Cortina North, Cortina Forest), având în vedere numărul restrâns de unități și se adresează atât celor care doresc o casă adaptată ritmului vieții actuale sau să facă un upgrade al locuinței în vederea îmbunătățirii calității condițiilor de locuire, cât și investitorilor pentru care zona de nord și construcțiile din portofoliul EDEN CAPITAL au reprezentat întotdeauna un centru de interes. Investiția alocată acestui proiect este în jurul a 25 de milioane de euro,
reprezentând capital exclusiv propriu. De altfel, niciunul dintre ansamblurile dezvoltate de EDEN CAPITAL DEVELOPMENT nu a fost finanțat prin accesarea creditelor bancare”, a declarat Elena Dumitrache, director vânzări EDEN CAPITAL DEVELOPMENT.

Livrarea proiectului este estimată pentru a doua jumătate a anului 2023 și va include apartamente cu 2,3, 4 și 5 camere, dintre care 8 penthousuri și 8 sky pool.

În ceea ce privește facilitățile oferite de Cortina126, acestea reprezintă un upgrade al standardelorde calitate și confort pe care le întâlnim la celelalte proiecte dezvoltate de EDEN CAPITAL DEVELOPMENT, ceea ce încadrează proiectul în categoria high-end, apartamentele fiind accesorizate în concordanță cu tendințele internaționale de pe piața rezidențială.

”Pe lângă suprafețele de locuire extrem de generoase și finisajele high-end care ne dorim să depășească oricare dintre gamele utilizate în celelalte 3 ansambluri Cortina, am pregătit și un nou concept de piscine pe acoperișul cladirii – sky pool, alocate celor 8 Penthouse-uri disponibile în proiect. Ansamblul va beneficia atât de spații comerciale, cât și de numeroase zone verzi amenajate conform unui plan peisagistic modern, ce vor completa conceptul exclusivist al Cortina126”, a declarat Elena Dumitrache, director vânzări EDEN CAPITAL DEVELOPMENT.

Prețurile vor fi aliniate pieței high-end de locuințe de lux, având în vedere zona de dezvoltare și tipologia de proiect Cortina.

Startul vânzărilor apartamentelor din Cortina126 este prevăzut pentru luna februarie, însă există deja cereri, astfel că a fost deschisă o listă de așteptare în vederea rezervării anticipate. Interesul deosebit de crescut pentru acest proiect vine și din alegerea zonei în care acesta este dezvoltat, cu predilecție exclusivistă și pe care vrem să o revitalizăm investițional prin poziționarea strategică a Cortina 126.

Locația oferă o gamă diversificată de facilități, care acoperă tot spectrul nevoilor celor care locuiesc aici, iar interesul pentru dezvoltare este accentuat și prin viitoare investiții pe care EDEN CAPITAL DEVELOPMENT le va realiza în aceeași zonă.