Se reia construcția sălii de sport multifuncționale de la Clubul Sportiv Școlar nr. 1 Constanța

Clubul Sportiv Școlar Nr. 1 Constanța a semnat contractul de execuție privind realizarea obiectivului de investiții – execuție lucrări „Continuare lucrări construire sală de sport multifuncțională și anexe P+1E+2E”, informează Inspectoratul Școlar Județean Constanța, scrie Ziua de Constanța.

”Clubul Sportiv Școlar Nr. 1 Constanța a reluat construcția clădirilor în cadrul unui proiect care a debutat în anul 2009. Contractul prevede finalizarea sălii de sport, amenajarea terenurilor exterioare și refacerea împrejmuirilor”, se arată pe pagina de Facebook a ISJ Constanța.

Valoarea proiectului este de 11.871.425,24 lei fără TVA, având ca termen de execuție 12 luni.

Câştigătorul licitației este firma Eng Free SRL din Constanța.

”Este îmbucurător faptul că după ani de eforturi susținute ale Inspectoratului Școlar Județean Constanța lucrările la Clubul Sportiv Școlar Nr. 1 vor fi continuate în direcția dorită. Acesta a fost unul dintre principalele noastre obiective mai ales în contextul în care CSS Nr. 1 este un reper al performanței sportive atât la nivel județean, cât și național. Perspectiva unui spațiu construit la standarde corespunzătoare pentru sportivii noștri reprezintă un succes fundamentat pe eforturile coagulate ale Inspectoratului Școlar Județean Constanța și ale Ministerului Educației, a declarat Sorin Mihai, inspector școlar general”, potrivit sursei citate.

Construcţia sălii de sport multifuncționale a început în urmă cu 14 ani, în decembrie 2009, și trebuia să se încheie în august 2010, dar lucrările s-au oprit, din pricina problemelor cu finanțarea.