Speedwell lansează vânzările pentru un nou proiect rezidențial premium

Speedwell anunță lansarea vânzărilor pentru prima fază The Meadows. Proiectul exclusivist, amplasat într-o zonă privilegiată și liniștită, oferă comunității o oază de relaxare ce îmbină perfect natura și confortul urban. Lucrările de construcție pentru prima fază a ansamblului sunt programate să înceapă la finalul acestui an, însumând o investiție de 7 milioane de euro din valoarea totală estimată a proiectului de 80 milioane de euro.

The Meadows este situat într-o locație pitorească, pe strada Fabrica de Cărămidă, Sectorul 1, chiar pe malul lacului Griviţa .

De asemenea, The Meadows este situat la doar 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Laminorului.

Prima fază a proiectului va livra 15 townhouse-uri cu patru și cinci camere, cu suprafețe utile între 133 și 157 metri pătrați, cu terase spațioase și gradini generoase de până la 125 metri pătrați.

„Ne bucurăm să anunțăm lansarea vânzărilor pentru The Meadows, proiectul rezidențial situat pe malul lacului Grivița ce va contribui atât la crearea unei noi comunităţi, cât și la dezvoltarea celei existente în această zonă cu densitate scăzută. Speedwell a înțeles nevoia locuitorilor de a fi aproape de oraș, precum și dorința acestora de a se bucura de o locuință în proximitatea naturii. Având în vedere comunitatea creată aici, proiectul va fi rezidențial, dar va beneficia și de facilități sportive, locuri de joacă și de recreere, precum și de un magazin de proximitate care vor fi integrate în fazele ulterioare. Astfel, The Meadows reflectă angajamentul nostru de a crea proiecte inovatoare și sustenabile pregătite să răspundă nevoilor și așteptărilor viitorilor rezidenți și să le ofere o experiență memorabilă. Suntem convinși că The Meadows va deveni o comunitate unde oamenii își vor dori să locuiască și să se bucure de armonia dintre natură și confortul urban”, punctează Jan Demeyere, Arhitect și Cofondator Speedwell.