Patru ofertanți pentru finalizarea lucrărilor la patinoarul Mihai Flamaropol din Capitală

Primarul Nicușor Dan a anunțat că sunt patru ofertanți înscriși la procedura de achiziție pentru finalizarea lucrărilor la patinoarul artificial Mihai Flamaropol. Urmează etapa de analiză a ofertelor depuse, iar în scurt timp se va desemna câștigătorul procedurii, pentru a continua lucrările de refacere și modernizare a patinoarului.

Proiectul constă în continuarea lucrărilor pentru realizarea unei arene sportive, a unui patinoar artificial și a unui centru multifuncțional sportiv și de agrement. Complexul va avea 3.100 de locuri, 110 locuri de parcare și o capacitate de 120 de clienți pe zi în centrul Spa.

Obiectivul de investiții va fi alcătuit dintr-o arenă sportivă și un centru multifuncțional sportiv și de agrement. Arena sportivă va oferi toate facilitățile necesare, inclusiv patinoar artificial, instalație de gheață, sală de conferințe, spații tehnice, de depozitare, vestiare pentru sportivi și echipele însoțitoare, vestiare pentru arbitri, cabinet medical și cabinet de prim ajutor.

Centrul multifuncțional sportiv și de agrement va cuprinde un bazin de înot, o sală de sport, spații pentru relaxare, întreținere și recuperare, spații pentru masaj hidro-termo terapie, sală de escaladă indoor și outdoor, spații comerciale și pentru alimentație publică, precum și spații pentru promovarea sporturilor pe gheață și a evenimentelor organizate.