Leroy Merlin Craiova își deschide porțile în iunie pe o suprafață nouă, de peste 14.700 mp din Electroputere Parc

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, anunță finalizarea procesului de relocare a magazinului său din Craiova, care va fi inaugurat pe 19 iunie tot în centrul comercial Electroputere Parc, într-un spațiu de 14.750 mp, cu 16% mai mare față de locația precedentă.

Magazinul, poziționat pe Calea București nr. 80 B, va fi deschis publicului tot de luni până sâmbătă în intervalul 07:00-21:00 și duminica între 08:00 și 20:00.

Scopul relocării magazinului a fost acela de a oferi o experiență de cumpărare mai simplă și facilă pentru fiecare client, dar și acces la o suprafață mai generoasă, în special în zonele dedicate materialelor de construcții și de grădină, inclusiv mobilier, pentru acces la toată gama de produse și servicii Leroy Merlin.

În noul Leroy Merlin Craiova, clienții vor avea acces la o ofertă diversă, cu produse din categorii variate, de la materiale de construcții, grădinărit, decorațiuni, sanitare, unelte, produse pentru renovarea casei, soluții pentru proiecte de casă (băi și bucătării), altele. Craiovenii vor avea acces inclusiv la showroom-ul de bucătării care prezintă și gama DELINIA iD, marcă proprie, concept extins în toate orașele din țară în cu prezență Leroy Merlin.

În plus, locuitorii Craiovei vor avea la dispoziție toată gama de servicii și soluții utile, specifice magazinelor Leroy Merlin, de la serviciul de ferestre PVC la comandă, la cel de configurare 3D a bucătăriei, montaj al bucătăriei, plata în rate cu cardul de debit sau serviciul de finanțare prin partenerul Oney.

”Leroy Merlin Craiova este un magazin bine cunoscut comunității locale, craiovenii ne apreciază și ne trec pragul constant, în fiecare zi. Sunt clienți fideli, educați, atașați de casele lor, care apreciază transparența noastră totală când vine vorba de raportul calitate-preț, diversitatea produselor și a serviciilor, profesionalismul angajaților Leroy Merlin cu care intră în contact. Astfel, nevoia de a reloca magazinul într-un spațiu mai generos, însă în același centru comercial cu care ne-am familiarizat cu toții, a fost una naturală și apreciem deschiderea partenerilor noștri din cadrul Electroputere Parc, care au facilitat acest proces eficient, fără sincope și în timpul agreat”, declară Mathieu Bauduin, CEO Leroy Merlin România.