Șucu de la Mobexpert și Vișoiu de la Conarg ridică un ansamblu rezidențial în zona Domenii din București

Dan Șucu, proprietarul retailerului de mobilă Mobexpert, și Valentin Vișoiu, care deține grupul de construcții Conarg, au început construcția unui ansamblu rezidențial de 800 de apartamente în zona Domenii din Capitală.

Complexul, numit Arcadia Apartments Domenii, va fi construit în trei faze pe un teren de circa trei hectare, prin intermediul companiei DVD Residential Imobiliare, unde asociați majoritari sunt Șucu și Vișoiu. Prima fază de construcție constă într-o clădire cu 193 de locuințe de tip studio, apartamente cu două, trei și patru camere, penthouse-uri și duplex-uri și 240 de locuri de parcare subterane. Faza a doua este programată să înceapă cel mai târziu în prima jumătate a anului viitor și presupune construcția a două clădiri cu un total de 235 de apartamente și 300 de locuri de parcare. Cea de-a treia fază va cuprinde clădiri de apartamente și o zonă comercială. Prețurile pornesc de la 70.000 de euro + TVA pentru studio și ajung la 265.000 de euro + TVA pentru penthouse.

Investiția estimată la 100 de milioane de euro cuprinde și costul de achiziție a terenului de trei hectare, de 18 milioane de euro.

Dezvoltarea Arcadia Apartments Domenii este asigurată de compania Conadi, care este totodată și reprezentantul exclusiv pentru vânzarea ansamblului. Antreprenor general al proiectului este compania Conarg AG, iar proiectarea generală este realizată de K-Box Construction & Design și Colbax Engineering.