Un ansamblu rezidenţial cu blocuri de 9 şi 11 etaje va fi construit lângă Pădurea Băneasa

Un ansamblu rezidenţial constituit dintr-o şcoală, grădiniţă, spaţii comerciale şi câteva zeci de blocuri cu înălţimea de 9 şi 11 etaje va fi construit lângă Pădurea Băneasa, conform www.b365.ro. Îroiectul a obținut avizul de oportunitate de la Comisia de Urbanism, însă pentru a fi realizat este necesară aprobarea Consiliului General al Municipiului București.

fatada-randare-CityPoint-640x295

Terenul de pe Aleea Teișani se află în subzona locuințelor individuale și colective mici cu maxim P+2 niveluri situate în noile extinderi sau enclave neconstruite (L1C). Prin urmare, prin noul PUZ se dorește creșterea considerabilă a regimului de înălțime reglementat.

„Mi se pare că nu e nicio problemă cu condiția ca realizarea rețelelor edilitare să fie în sarcina dezvoltatorului”, a spus arhitectul Constantin Enache, membru în Comisia de Urbanism, citat de www.b365.ro.

Planul Urbanistic Zonal pentru noul ansamblu rezidențial a primit avizul de oportunitate de la Comisia de Urbanism, însă pentru a fi realizat este necesară aprobarea Consiliului General al Municipiului București.