Afacerile Depco au crescut cu 30% în 2015

Compania locală de sisteme pentru acoperişuri Depaco, prezentă pe piaţă prin brandul Wetterbest, a obţinut o cifră de afaceri de 107 milioane lei, în creştere cu 30% faţă de anul 2014, potrivit unui comunicat de presă.

„Ne-am concentrat pe creşterea producţiei şi a productivităţii, îmbunătăţirea organizării şi a nivelului de pregătire profesională a echipei. Realizări importante au fost finalizarea unor proiecte consistente de investiţii şi lansarea pe piaţă a trei produse noi (Wetterbest Click, Wetterbest Gladiator şi W60)”, a declarat Dragoş Irimescu, director general Depaco.

Pentru 2016, reprezentanţii Depaco estimează o creştere de până la 20%. Compania, prezentă pe piaţă prin brandul Wetterbest, deţine două fabrici, una la Băicoi (jud. Prahova) şi una la Podari (jud. Dolj). Depaco are cea mai mare capacitate de producţie de ţiglă metalică şi accesorii pentru acoperişuri din România, respectiv 33 de linii automate şi cinci hale de producţie, precum şi cea mai modernă linie de fabricaţie de accesorii pentru drenaj din România.