Elis Pavaje a livrat produse în valoare de circa 1,2 milioane de lei pentru Therme Bucureşti

Elis Pavaje, companie care activează pe piaţa pavajelor din România, a contribuit la amenajarea exterioară a celui mai mare centru de relaxare şi distractie cu apă termală din Europa, deschis pe 14 ianuarie, lângă București. Contractul a constat în furnizarea de pavele şi borduri în valoare totală de circa 1,2 milioane de lei, conform unui comunicat de presă.

Compania a livrat pavele vibropresate pentru o suprafață de aproximativ 24.000 mp și borduri pentru 18.000 ml. Produsele au fost utilizate pentru amenajarea unei parcări auto pentru clienţi, de circa 20.000 mp, a unei zone de staţionare autocare şi a unei piațete pietonale de circa 4.000 mp, în zona de „Intrare Clienţi”. Printre modelele folosite se numără pavajul Antico, în nuanţele travertin şi alb crem şi borduri în nuanţele ciment şi travertin. Montajul lucrării a fost realizat de către unul dintre partenerii Elis Pavaje din Prahova, specializați în construcții de drumuri.

Complexul a fost dezvoltat pe un teren de 250.000 mp, are o suprafață totală de 30.000 și o capacitate de 4.000 de persoane simultan. Proiectul se remarcă prin caracteristici unice la nivel national, european și mondial, printre care: cel mai adânc foraj geotermal din ultimii 25 de ani din România, cel mai modern sistem de purificare a apei din lume, singura clădire din România care își produce singură energia de care are nevoie, cea mai întinsă plantatie indoor de palmieri din Europa, cel mai mare sistem indoor de tobogane din Europa Centrala și de Sud-Est și cel mai mare complex de saune din România.