Mega Image îşi mută sediul central în birourile din mall-ul Plaza România

Sediul central al Mega Image se va muta din iulie 2016 în noul spațiu de birouri din extensia mall-ului Plaza România de lângă Cora Lujerului.

Spațiul ocupat de Mega Image, cu o suprafață închiriată de 3,360 metri pătrați, va fi în noul proiect de birouri deținut de Anchor Grup, după ce din anul 2006, retailerul are sediul central pe Strada Siret, nr. 95.

Proiectul office din Plaza este o extensie a centrului comercial Plaza România, transformată în spații de birouri, în urma unui proces de renovare și modernizare.

Mai exact, noile birouri Mega Image vor fi situate în aripa de est a clădirii mall-ului, la etajul al doilea.

Pe lângă această suprafață, sediul central Mega Image va dispune și de locuri de parcare dedicate, atât pentru angajați, cât și pentru vizitatori.

Noul Plaza România Offices aduce un spațiu de birouri de 10.500 de metri pătrați integrat într-un centru comercial. Întregul complex dispune de circa 1.800 de locuri de parcare.

„Mutarea sediului Mega Image într-un spațiu mai încăpător și, în general, mai ofertant este un efect logic al ritmului de extindere a companiei”, a declarat Vassilis Stavrou, director general Mega Image România.

„Ne bucură faptul că Mega Image este prima companie care va beneficia de facilitățile unui spațiu modern de birouri și, în același timp, de toate serviciile pe care centrul nostru comercial le oferă”, declară Affan Yildirim, General Manager Anchor Grup.

Numărul angajaților Mega Image care vor avea birourile în noul sediu este de circa 400, din cei aproximativ 9.200 de angajați ai companiei, restul desfășurându-și activitatea în magazine și depozit.

Despre Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 472 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (217), Shop&Go (252), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romanești (2). Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia ce operează în prezent pe trei continente.

Despre Anchor Grup

Grupul Anchor este prezent în România din 1997, fiind grupul care a construit în România București Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deține mall-ul Plaza România, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat aproape de centrul Capitalei. Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro.